Jurnal de stat acasă – Decizii importante

Am decis să nu scriu zilnic în acest jurnal. Asta, după ce nu decisesem nici măcar să scriu zilnic, dar cred că așa s-a înțeles. Așa că va trebui să îi dezamăgesc pe cei maxim 10 fani care mă idolatrizează și-mi trimit conserve zilele astea. Menționez că 10 fani sunt destui fani pentru mine și nu mă deranjează să scriu pentru ei. E o prostie să vrei să scrii pentru cât mai mulți fani. Ideea e să scrii cu sens și din ce în ce mai bine, nu pentru a agăța comunități. Comunitățile, chiar și alea cu 10 oameni, apreciază mai mult sensul decât dorința ta de a fi validat.

Revenind, aș vrea să țin jurnalul ăsta zilnic, dar mă tem că va deveni un proiect de umplutură dacă-mi asum acest rol. Va deveni încă ceva de bifat, iar eu am decis cu mult timp în urmă că scrisul nu va mai fi niciodată încă ceva de bifat pentru mine. Aș putea, desigur, să aberez la nesfârșit pe subiect, dar prefer să aberez sincer, frumos și cu moderație, decât fals, prea mult și din obligație.

În plus, nu mi se mai pare o idee atât de bună să număr zilele. Nu cred că ne ajută cu nimic, din contră, ar putea să ne demoralizeze la un moment dat. Le numărăm împreună la sfârșit și facem o petrecere mare afară, în aerul bucureștean necontaminat.

Așadar, ne mai auzim pe aici cu acest jurnal, dar mai rar. Și ne auzim și cu alte proiecte, sper eu, cât mai curând!

Să avem o izolare cât mai ușoară!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.