Writer’s block

Aș scrie,

dar în camera mea nu este curat, sertarele din șifonier s-au dezorganizat, iar sub pat este praf și n-am nici mâncare și mi-e tare dor să plimb pe la soare.

Aș scrie,

dar pixul preferat scrie cam sacadat, iar foaia de hârtie este dintr-un material de proastă calitate și la cât se scrie acum, cui naiba îi mai trebuie încă o carte?

Aș scrie,

dar la bucătărie, colega de apartament nouă, numărul trei, a gătit și ar fi păcat să nu apreciez cât de mult a muncit, să nu mă bucur de efortul și de amabilitatea ei.

Aș scrie,

dar am de urmărit niște trenduri pe Instagram că, în afară de el, asta este cea mai bună simulare de viață pe care o am și vreau să scriu și acolo câte ceva (bineînțeles, dacă e ora potrivită pentru likes și views și dacă nu cumva sunt altele mai sexy și trending în news).

Aș scrie,

dar sunt foarte obosită, cred că am puțin reumatism și mă simt și-un pic răcită, iar laptopul oricum este greu, voluminos, prea luminos și foarte gălăgios, ia mai bine să-l mut lângă papuci, pe jos.

Aș scrie,

dar nimeni nu mă înțelege și toată lumea mă va judeca și nu sunt psihic pregătită de așa ceva că eu nu mă duc la terapie să scriu și apoi totul să mi se întoarcă împotrivă, doar nu vreau să stric tot ce am construit, nu sunt așa de naivă.

Aș scrie,

dar mai bine să mă mai plâng puțin de lipsa mea de inspirație, de cantitatea de particule de nociv din respirație și de cât de aiurea sunt așezate toate lucrurile din această lume (mă simt datoare să mă revolt acum în fața nedreptății, să subliniez că pare că ne ducem dracului cu toții).

Aș scrie. Scriu. Voiam să mă ascund după un writer’s block, dar acum e prea târziu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.