A debutat campania „Blood Network”. De azi, donezi sânge și ajungi la UNTOLD :)

Dragilor, experimentul #LaFestival debutează cu o veste minunată pentru cei dornici să ajungă la UNTOLD în această vară.

Mai precis, campania „Pay It With Blood”, organizată anul trecut, revine sub denumirea „Blood Network” și îi trimite pe donatori direct la Cluj, în prima zi de festival.

Ce trebuie să fac să ajung la festival?

În 2016, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless.

De asemenea, festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe untold.com/#blood-network , primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

Până la UNTOLD, poate vrei să faci parte din Rețeaua Donatorilor Benevoli de Sânge

V-am indus puțin în eroare. Sunt două vești bune de fapt. Ce-a de-a doua este că UNTOLD, împreună cu Și Eu Donez, au pus și bazele primei Rețele a Donatorilor Benevoli de Sânge, un instrument util pentru cei care aleg să se înscrie, căci membrii platformei vor fi anunțați prin newsletter sau telefon dacă este nevoie de ei să doneze la centrul din județul lor. Adică sistemul poate să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului, și-i fain că, dacă nu puteți dona voi atunci, măcar dați vestea mai departe și sigur se va găsi cineva.

Acestea fiind zise, e bine de știut și că „Blood Network” se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie.

Ne vedem #lafestival! 🙂

UNTOLD

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.