Sherlock, dragă, nu a fost elementar, dar ne-am amuzat

Sherlock Holmes și-ar fi pus mâinile în cap dacă ar fi văzut cu ce ajutoare nepricepute de detectiv s-a pricopsit. Adică, din clipa în care am intrat în fostul său birou ca să aflăm cine și de ce l-a ucis (stați liniștiți, eroul nu va muri niciodată cu adevărat), aproape toate au mers anapoda. Anapoda,  dar cu o măiestrie foarte dificil de egalat.

Stați să vedeți numai cum a fost:

Ne strângem o gașcă de 15 bloggeri la Breakout, la provocarea celor de la Moment, care au vrut să ne testeze priceperea într-un joc de tip escape room.

Cu această ocazie, ne-au dat mai multe detalii despre campania „Moment îți dă puterea de a munci bine”, desfășurată la nivel național, până pe data de 15 septembrie, despre care vă spun și vouă:

Mecanismul promoţiei este foarte simplu. Achiziţionezi produse Moment de minimum 50 de lei, înscrii bonul şi poţi câştiga unul dintre cele 6.300 prânzuri laMcDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Află cum Moment îţi poate oferi cele mai bune soluţii pentru orice îţi propui să amenajezi sau să decorezi dar şi regulamentul promoţiei Moment pe www.lipesteorice.ro.

Apropo de asta, vedeți că avem și noi cu Bloggal Initiative o campanie unde se pot câștiga 100 de euro, tot cu Moment.

Revenind la escape, pentru unii mai mici și neștiutori (ca mine) a fost prima experiență de acest fel, în timp ce alții (ca Alex), deja aveau zeci de camere la activ. După ce primim explicațiile de rigoare legate de joc (ascultate, bineînțeles, numai de cei mai neexeperimentați), suntem repartizați în Sherlock – una dintre cele patru camere de la Breakout.

Și de-aici povestea…se complică pentru că echipa noastră de 5 detectivi fantastici a fost pusă serios în încurcătură de gândirea abstractă a lui Sherlock Holmes. Astfel, timp de o oră, am încercat din răsputeri să descifrăm misterele lacătelor aurii cu cifru, să vedem ce vor să ne comunice runele și hărțile de pe pereți și în felul acesta să ne asigurăm o ieșire demnă din camera de joc.

Legat de asta…nu prea ne-a ieșit. În sensul că, oamenii mai talentați și mai norocoși decât noi, care au reușit să evadeze cu mai multă grație și rapiditate, ne-au întâmpinat râzând în hohote atunci când în sfârşit am reuşit să îndeplinim misiunea.

DSC_1556O fi fost de vină dificultatea camerei (cel puțin așa ni s-a zis acolo, că Sherlock e cea mai grea, sîc!) sau indiciile pe care am avut ghinionul să le primim după ce le rezolvasem deja, dar după experiența de la Breakout, am un mesaj de transmis pentru detectivul scoțian, în calitate mea de Watson temporar: „Dragă Sherlock, mi-ar fi plăcut, dar nu a fost elementar. Te iert, însă, pentru că ne-ai amuzat pe cinste.”

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Un Moment de Breakout
  2. Fenomenul Escape Room după ce-a trecut de boom - Bianca Ceică

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.