Mi-a spus mie un Puzzle

Că atunci când crești, totul este incert și amestecat, iar când lucrurile sunt amestecate este greu să înțelegi ceva.

Selecția este dificilă și dacă nu decizi să te concentrezi pe ceva, ajungi să nu mai faci nimic. Oricum, răspunsurile pe care le cauți sunt de multe ori mai aproape decât bănuiești. Important este să nu te grăbești pentru că ajungi să nu te mai bucuri de procesul de asamblare, care e oricum mai frumos decât imaginea finală.

Unele elemente se unesc imediat și pentru altele este nevoie de mult mai multe căutări. În cazul acesta, este mai ușor să unești fragmentele pe care le ai.

Atunci când privești lucrurile multă vreme, înțelegi mai ușor legăturile dintre ele. Când le privești prea insistent, nu mai înțelegi nimic.

Cu toate acestea, dacă munca este frumoasă, timpul, foamea și confortul fizic devin irelevante. Cel puțin pentru o vreme.

Tu ești de neînlocuit, dar atunci când nu te potrivești undeva, strici echilibrul tuturor. În același timp, când te integrezi în mulțime dispari, iar când dispari din mulțime, toată lumea poate să vadă că ai dispărut.

Mereu ai să simți că lipsește ceva, dar important este că ai să te întregești din nou până la urmă.

Ai nevoie doar de puțin curaj de la cineva care știe că poți pentru că de restul te ocupi și singur.

Iar când totul se va termina, imaginea va fi foarte frumoasă, dar irelevantă. D-aia e bine s-o dezasamblezi și să o oferi și altcuiva.

Serios, mi-a spus mie un Puzzle.

Photo: Cars Road Street – Free vector graphic on Pixabay

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.