Merg (și eu) la Webstock

Webstock, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone, este cel mai mare eveniment de social media din țară și va avea loc pe data de 2 octombrie la JW Marriott Hotel, unde apropo, încă puteți merge și voi dacă aveți un blog și îl înscrieți aici.

În afară de faptul că Webstock adună într-un singur loc cea mai mare parte din comunitatea online din România, trebuie să știți că evenimentul este împărțit în două categorii: Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Pentru conferințe, puteți propune chiar voi subiecte de discuție și vorbitori, bineînțeles, respectând tema evenimentului. Cât despre premii, e bine de menționat că anul acesta, categoriile premiate sunt următoarele: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Apropo de Intel Online Personality of the Year, te invit să îți votezi, până pe 27 septembrie, favoritul, din lista celor nominalizați.

Cam atât (pentru moment) despre Webstock. Cu cine mă văd la eveniment?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.