Am jucat leapșa pe cadouri la birou. Uite ce a ieșit :D

Am dat de oaches.ro împreună cu simpaticii colegi de la Kooperativa 2.0 și ne-au plăcut atât de mult cadourile de acolo, încât am decis să jucăm leapșa pe ele. Până acum, băieții au ales obiecte care mai de care mai trăznite, pentru că oricum așa sunt toate pe site: șoșete de Batman, pistol cu banihamac pentru picioare, lumânare parfumată cu miros de bani, baloane pesimistetrifoi cu patru foi și (cel mai reușit cadou de până acum care mi-a revenit, evident, mie) o carte de colorat pentru adulți.

Și pentru că este rândul meu să aleg un cadou și să închei, cu ocazia aceasta, leapșa (nu de alta, dar șosetele cu Batman deja nu mai există în stoc și poate vreți să rămână cadouri haioase și pentru voi), am ales ceva pentru Chinezu, singurul rămas fără cadou: Origami cu Star Wars.

Motivul este unul foarte simplu: Chinezu a zis cândva că există două tipuri de oameni: cei care au văzut Star Wars și cei care vor vedea Star Wars. Și pentru că eu știu sigur că există și cei care nu vor vedea niciodată Star Wars, am decis să îl obișnuiesc mai ușor cu acest adevăr, oferindu-i ocazia să confecționeze figurine de hârtie ca aceasta:

origami

Cristi, să nu îți faci griji dacă nu reușești să modelezi figurinele din prima, cică fiecare are o foaie de model și două hârtii de origami. 😀

forta

Acestea fiind zise, leapșa noastră 2.0 se încheie aici cu participarea băieților: Chinezu, Vlad, Make, Cristi, Malaezu, Dragoș, Claudiu și contribuția fetei Bianca. 😀

One thought on “Am jucat leapșa pe cadouri la birou. Uite ce a ieșit :D”
Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.