Carevasăzică, avem revistă

Anul trecut, prin martie, participam la Atelierele Carevasăzică. Habar n-aveam pe atunci că proiectul celor din VIP o să se termine cu prima mea colaborare cu un editor în carne și oase, dar și cu primul articol pe print, în revistă. În revista Carevasăzică, ce se lansează în foarte puțin timp (pe 9 noiembrie, Control Club), după niște luni foarte lungi de muncă, discuții interminabile și enervante cu noi, autorii, și mult, mult suflet pus de o echipă de oameni isteți și cu drag de scris.

Aș mai spune despre cât de mult am învățat despre mine și despre jurnalismul narativ, doar scriind două articole, aș adăuga că îi voi fi pe veci recunoscătoare Iuliei pentru răbdarea eroică de care a dat dovadă în dialogurile cu mine și aș menționa că mă bucur până la Doamne-Doamne și înapoi că am scris pentru Carevasăzică, dar mi-e prea greu să-mi găsesc cuvintele, așa că tac.

Avem revistă. Veniți. Sfârșit.

1610990_941241929258329_108145131546264329_n

5 thoughts on “Carevasăzică, avem revistă”
  1. Diana Solomon - Răspunde

    Habar n-ai cat de rău îmi pare că n-am participat la ateliere, deși fusesem acceptată. Daaar, felicitări pentru articole ^_^. (Si da, Iulia chiar e foarte faină.)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.