A fost tămbălău la sediul Kooperativa 2.0

Multe mi-au fost date să văd de când m-am alăturat simpaticilor de la Kooperativa 2.0: ping-pong, filmări trăznite, ședințe foto zgomotoase. Vedeți voi, viața din această agenție de publicitate, nu are nicio treabă cu monotonia și cu plictisul pe care ați putea să le asociați cu munca de birou. Da, mergem la birou, unde – nu fiți răi! – chiar muncim, dar o facem fără să ne împreunăm sprâncenele (sîc!).

Referitor la tămbălău, să nu credeți acum că ne-am adunat la birou să dam petrecere ca să arătăm cât de cool suntem (nu avem nevoie de asta). Nu, a fost vorba doar de o zi obișnuită la muncă, când cei de la Ballantine’s au venit să ne prezinte noul lor produs – Ballantine’s Brasil. 

Noi știam că vin, dar habar nu aveam că își aduc arsenalul de petrecere, format din peruci colorate, ghirlande, tarabane, fluiere, tobe și alte nebunii pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos:

11800338_1020284277984425_8495965854540857762_n

 

Și așa s-a încheiat o zi de vineri la sediul Kooperativa 2.0, la fel de imprevizibilă ca orice altă zi. Că așa-i la noi. 🙂

P. S. Doamnelor, combinația de Ballantine’s Brasil cu lime e delicioaaasă!

Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară. Băutura care reflectă cel mai bine spiritul Ballantine’s Brasil este cocktail-ul concept Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere, este un alt cocktail care îmbină într-un gust complet tradiţia Scoţiei şi pasiunea Braziliei.

Ballantine’s Brasil poate deveni uşor băutura preferată, chiar şi pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu gustul whisky-ului scoţian. Ballantine’s încurajează servirea noului whisky în stilul Mix it with Brasil, printr-o serie de tutoriale video pe care consumatorii le pot viziona pentru a se inspira şi crea propriile cocktail-uri Ballantine’s Brasil.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.