Cum a fost să particip la campania #SunăUnBlogger

Vă spuneam săptămâna trecută că voi fi operator call center pentru o zi la CGS.

bloggeri la CGS 3

Ei bine, a venit momentul să aflați mai multe despre experiența din campania #SunăUnBlogger, la care am participat alături de încă 9 bloggeri din spațiul online românesc:  Cristian FloreaDaniela BojincăDiana DucăAnca PintiliiLivia IușanDavid MitranAndrei OtineanuMădălina Iancu și Cristian Ghingheș.

Per total, mi s-a părut amuzantă experiența, mai ales că am avut norocul să dau de întrebări de genul „Girafele pot înota?” și „Cum e vremea în Galați?”, dar și oameni care au sunat doar să îmi spună că ei vor ăia 50 de euro și nu îi interesează să discute altceva. :))

În afară de cei puși pe șotii, au fost și oameni chiar interesați de ce e ăla ousourcing, dar și de o posibilă carieră la CGS. Printre ei, a fost și Monica Sibișteanu, căreia țin să îi mulțumesc pe această cale pentru articolul despre cum m-am descurcat și să îi trimit zâmbetul acela mare înapoi. 🙂

Apropo de outsourcing, vedeți că puteți descărca un E-book pe această temă și vă veți lămuri foarte repede care e treaba cu „outside-resource-using”(că tot am repetat asta vineri în încercările mele de a explica ce înseamnă termenul ăsta pretențios).

Cât despre viața într-un call center, nu pot să o descriu concret doar din amintirea a două ore de exercițiu, dar pot să vă zic că e mult mai palpitantă decât pare. Oamenii pun întrebări neașteptate și trebuie să știi ce să le zici fără să îi calci pe bătături. Ca să nu mai zic că nu ai voie să le închizi telefonul în nas, aviz celor care speră la un asemenea avantaj când se gândesc să lucreze în domeniu. Așa că nu e chiar ușor să pui capăt unei discuții care te enervează sau te plictisește de îți vine să caști.

În concluzie, aruncați un ochi pe romania.cgsinc.com în caz că vreți să vedeți ce oferte de job-uri sunt acolo și vedeți că tot pe site s-au anunțat și câștigătorii celor 50 de euro. 😀

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.